.

.

Diamond Slikarstvo Setovi za Odrasle Djeca Konja Kompletna Kružna Bušilica Diamond Vez Umjetnost Kristal Gorski Kristal Vez Križem Slika Home Dekor Zid Poklon(70x200cm/28x80in Kružna Bušilica)

Diamond Slikarstvo Setovi za Odrasle Djeca Konja Kompletna Kružna Bušilica Diamond Vez Umjetnost Kristal Gorski

HRK 164.85

Iznos
U prilagođenom obliku

【Je 100% pun EKOLOŠKI PLATNU】 : DIY diamond painting full drill s kvalitetnim ekološkim platna, koji je vodootporan, slikom visoke rezolucije, dobre teksture i estetski osjećaj.Sam uzorak ima ljepljiv pozadinu i plastični poklopac, slika će se spremiti ljepljiv. 【SUPER SJAJNI DIJAMANTI】 : Setovi diamond slikarstva omogućuju vam da uživate estetike.Površina dijamant ima 26 dijelove reznih lica, koje izgledaju više boja, svijetla i sjajna.Uzorak čini više svijetla i blistava, na svjetlu, ali se pri tome nikada ne blijedi. 【STILSKI UKRAS ZIDOVA I DAROVE】 : DIY diamond art kits za odrasle-najpopularnije ukras DIY.Diamond slikarstvo 5 D može trajati godinama, idealno uređenje svoj dnevni boravak, spavaću sobu, ured, restoran, bar ili bilo koje drugo mjesto gdje želite kombinirati različite dekorativne stilove.To je idealan poklon za rođendane i festivalima. 【IDEALNO OBITELJSKO VRIJEME】 : Završetak diamond slikarstva DIY-to je proces stalne postavke za sebe i razmjenu sretnim satima sa svojom obitelji ili prijateljima.Kada ste završili алмазную slikarstvo sa svojom djecom, ona će biti poboljšan za edukativnu suradnju roditelja i djece.Setovi za diamond slikarstva 5 D mogu smanjiti stres, doživjeti osjećaj za postignuće, povećati samopouzdanje i razvije izdržljivost. 【PRODUCT UPGARDE 】 : Sve slike-to je najnovija verzija sa velikom platnu, svjež uzorak, dijamantnim сверлами.Pobrinite se da to će vam omogućiti da završi prekrasne slike.Ono što je najvažnije, više dimenzije,to će biti bolje slike i detalje .Zabavite se u ovom procesu i stvorite novu алмазную sliku za svoj dom. ♥Ako ste u potrazi za prikladan poklon,Diamond painting kit-odličan izbor kao poklon za Božić,Dan zahvalnosti, Novu godinu, rođendan ili neki drugi slučajevi!Specifikacija : Materijal : gorski kristal + Canvas Coverage : Cijeli Drill Package Uključuje : 1 x High Definition Painting Canvas N x Colorful Diamonds1 x Point Diamond Pen1 x Diamond Tray1 x Glue Several zip lock bags DIY Korake : 1.Otvorite kutiju i provjerite dijamant izvući posebne alate.2.Pogledajte tablicu ispod platna, pronaći odgovarajući dijamant magic cube.3.Nanesite potrebnu količinu dijamanata ljepila na ručku.4.Staviti odgovarajuću dijamant.5.Ljepilo dijamant na odgovarajuću platnu.6.Ostali dijamanti se mogu staviti u ambalažni paket.7.Koristite knjigu ili ruku stisnuti dijamanti, kako bi bili sigurni u to.on je deblji.Molimo, imajte na umu : 1. Nemojte slagati platnu, spriječiti pojavu bora.2. Dijamanti nisu jestivi.Ne dopustite djeci da se igraju, kako bi se spriječilo slučajno konzumiranje hrane.3. Tkanina je prljav, sa četkicom i malom količinom vode za lokalno čišćenje, ili za brisanje, sjetite se da ne koristite vodu potopiti!4. Ovaj proizvod ne sadrži okvira.Molim vas, kupite okvir za sliku zasebno, da se naviknete na nju.5. Diamond slikarstvo lakše nego vez križić, i ljepše.Svatko tko ne zna za crtanje, to je lako izvesti klasično umjetničko djelo.Tako da uživajte u svojim kuhanja!.

Glavna svojstva

Material:
Rhinestone + Canvas
Coverage:
Full Drill
Package Includes:
1 x High Definition Painting Canvas :
N x Colorful Diamonds :
1 x Point Diamond Pen :
1 x Diamond Tray :
1 x Glue :
Several zip lock bags :
DIY Steps:
1.Open the box and check the diamond draw special tools. :
2.Refer to the table below the canvas to find the corresponding magic cube diamond. :
3.Apply a proper amount of diamond adhesive to the pen. :
4.Stick the corresponding diamond. :
5.Stick the diamond onto the corresponding canvas. :
6.The rest of the diamonds can be put inside the packaging bag. :
7.Use a book or your hand to press the diamonds to ensure it's more stout. :
Please Note:
1. Do not fold the canvas to prevent wrinkles. :
2. The diamonds are not edible. Do not let children play to prevent accidental eating. :
3. Cloth dirty, with a toothbrush and a little water for local cleaning, or with an eraser, remember not to use water soak! :
4. This product does not contain frame. Please purchase a picture frame separately to hang it. :
5. Diamond painting is easier than cross stitch, and more beautiful. It is easy for anyone without knowledge of drawing to fulfill a classic artwork. So enjoy making it! :

Izbor kupca