.

.

Klasicni Handheld Konzola, Prijenosni Klasična Konzola sa 400 FC Igrama 2,8-inčni Ekran Podrška za spajanje tv prijemnika i dva igrača 800 mah baterija baterija baterija baterija baterija je Najbolji dar za djecu i odrasle - Crvena

Klasicni Handheld Konzola, Prijenosni Klasična Konzola sa 400 FC Igrama 2,8-inčni Ekran Podrška za spajanje

HRK 30.00

Iznos
U prilagođenom obliku

????【800 Klasicni FC Igre】Ova retro konzole za video-igre koristi jednostavna arkada stil.Klasična igra FC vam omogućuje da igraju 800 igre bez bilo kakve reklame ili dodatnih troškova, uključujući zagonetke, igre arkada, vatre, utrke, borbe, avanture i sl. Svaka igra je klasična našeg djetinjstva. ????【Podrška za 2 igrača】Drugi gaming kontroler, isporučeni, omogućava da dvije osobe igrati istovremeno i omogućuje interakciju s igračima, što je korisno za održavanje odnosa među braćom i sestrama, kao i roditelja i djece. ????【Baterija baterija baterija baterija baterija】Ugrađena litij baterija velikog kapaciteta 800 mah baterija može biti napunjena.Konzole za video-igre može igrati do 6-8 sati kada je baterija potpuno napunjena.Kada ste na poslovnom putu, putovanju ili se opustiti u kampu, ne morate brinuti o tome da ćete završiti struju. ????【Prijenosni player igre】Ovaj mini - player prijenosan i jednostavan za nošenje u džepu ili torbi zbog svog prilično svojoj kompaktnoj dizajn, tako da možete uživati u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. ????【Savršen poklon za obitelj】Je odličan poklon, da podsjeti na svoje dječačke uspomene.Iako je vrijeme brzo prolazi, nadamo se da ćemo dobiti nešto iznenađujuće i dovoljno iznenađujuće da uživaju u sreći i veselje koje smo ikada imali.Najbolja klasična konzola Handhled ????Ova retro handheld konzola ima 800 igre : arkada retro igre, logika i matematika, sport, puzzle, igre arkada, streljaštvo, akcije, Utrke, borbe, Strategija, Avanture, kartaške igre i još mnogo toga, kako bi zadovoljio vaše potražnje, igrati razne igre, koje vam se sviđa. ????To je opremljen sa 3,0-inčni boja LCD ekrana i podržava AV izlaz, da ne samo da vam daje kvalitetnu sliku i igračko iskustvo, ali i što vas čini više slobodnog od stresa i čini da se osjećate bolje.U međuvremenu, možete ga ponijeti svugdje sa tankim dizajnom.On može da vam dječji memorija ili postati idealan dar za djecu.Specifikacija proizvoda : Boja : plavi Ekran : 3.0-inčni Ugrađeni : 800 igara radno Vrijeme : oko 6-8 sati Vrijeme punjenja : oko 1-2 sata Baterija : 800 MA li-ion punjiva baterija Podrška za 2 igrača, opremljen sa 2 kontrolera, za 2 igrača da igraju.Ovo je odličan igrač za braću i sestre, parova, pa čak i starijih i mladih ljudi.To je definitivno će donijeti različite radost svoje obitelji.Upućivanje uključuje 1 x konzola 1 x modul 1 x AV kabel 1 x USB kabel za punjenje 1 x 800 mah baterija 1 x Vodič za korisnike.

Glavna svojstva

Color:
Blue
Screen:
3.0-Inch
Built-in:
800 games
Working time:
About 6-8 hours
Charging time:
About 1-2 hour
Battery:
800MA lithium-ion rechargeable battery
Support 2 Players :
Equipped with 2 controllers for 2 players to play. It is a great game player for brothers and sisters, couples, and even seniors and young people. It will definitely bring different fun to your family. :
Package Included :
1 x Game Console :
1 x Controller :
1 x AV Cable :
1 x USB Charging Cable :
1 x 800mAh Battery :
1 x User Manual :

Izbor kupca